IK in de praktijk

Zowel Enexis als Karwei heeft het programma IK werkt voor jou omarmd.  Karwei Heesch fungeerde in 2015 als pilotproject voor Karwei en de tips en tops daarvan zijn meegenomen naar de implementatie van het programma bij de overige vestigingen. Karwei Hoogvliet en Karwei Uden zijn begin januari 2016 ook van start gegaan met het programma.

De medewerkers van de deelnemende Karwei-vestigingen zijn enthousiast van start gegaan met het oppakken van kansen om de klantgerichtheid in hun winkel verder te verbeteren. De klantenpanels gaven veel nieuwe inzichten en goede, bruikbare handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Met enkele op maat gemaakte aanpassingen is IK werkt voor jou zeer succesvol bij Karwei Heesch, Hoogvliet en Uden.  IK werkt voor jou is perfect in te zetten voor retail.

Lees hier het interview met de franchisenemers en het IK team van Karwei Heesch.